Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Invesco køber byggefelt på Grønttorvet

Colliers har formidlet transaktionen på vegne af FB Gruppen A/S, som dermed når en ny milepæl i udviklingen af Grønttorvet i Valby. Colliers har på nuværende tidspunkt formidlet investeringer i området for næsten 2 mia. kroner til internationale investorer.

Det er blot 3 år siden, FB Gruppen tog første spadestik til den helt nye bydel, der begynder at tage form i Valby. Projektets samlede investeringsvolumen er på over 500 mio. kroner. Det aktuelle byggefelt skal anvendes til opførelse af cirka 190 boliger. Hele området omkring Grønttorvet kommer samlet til at omfatte 2300 boliger.

”FB Gruppen har gennemført et fremragende udviklingsarbejde på Grønttorvet, som på kort tid er blevet et meget attraktivt boligområde. Denne seneste transaktion bekræfter den store interesse for attraktive boliginvesteringer i København, ikke mindst fra tyske pensionskasser,” udtaler Andreas Brandt, Manager, Capital Markets, Colliers.

Kontakt
Andreas Brandt
Manager, Capital Markets
+45 20 88 15 55
andreas.brandt@colliers.com