Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Colliers i Vejle flytter til nyt domicil ved motorvejen i Vejle Nord

2019 10 07 colliers i vejle flytter til nyt domicil image1

Primo 2021 flytter vores afdelingen i Vejle ind i helt nyt domicil på Dandyvej i Vejle Nord. Det gør vi sammen med Rådgivningsvirksomhederne Skov Advokater, Martinsen Rådgivning & Revision og Handelsbanken. Huset opføres af Bagger-Sørensen Invest A/S og bliver 4.300 m2 stort med stor synlighed fra både E45 og Horsensvej.  

”Vi opnår flere fordele ved det nye domicil, som passer rigtig fint til vores strategi.  Vi opnår en synlighed til bl.a. motorvejen, og derudover understøtter placeringen et geografisk fokus, som går ud over Vejle By. Vi kommer til at dele hus med andre lignende virksomheder, hvilket vi forventer kan give nogle positive synergier,” udtaler René Neesgaard, Partner og Direktør i vejle, og afslutter:

”Vi ser frem til at flytte ind i moderne lokaler med fine fælles faciliteter og et godt arbejdsmiljø, og så glæder vi os meget til at byde vores kunder velkommen på det nye kontor, men også inden da i vores nuværende.”

Vores afdeling i Vejle består i dag af 12 medarbejdere.

Kontakt
René Neesgaard
Direktør og partner
+45 61 55 18 18
rene.neesgaard@colliers.com