Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Gribskov Kommune udbyder 83.000 m² jord til boligbebyggelse

2019 10 02 gibskov kommune 750x500

Jorden er beliggende i Ramløse Øst et attraktivt, naturskønt område sydvest for Helsinge. I alt er der tale om 32.000 boligretter som udbydes til salg i offentligt udbud. 

Helsinge og hele Gribskov Kommune har en ambitiøs vækststrategi og grundene udbydes i forbindelse med denne, samt en omfattende plan for byudvikling af Helsinge. De to nye byudviklingsområder, som udgør Ramløse Øst, ligger i naturskønne omgivelser på hver sin side af en bakketop og meget tæt på Arresø. 

Borgmester Anders Gerner Frost fortæller om Ramløse:
”Vi arbejder løbende med udviklingen af Gribskov Kommune både for nuværende og kommende borgere. Derfor har vi meget fokus på vækst i både de store og små byer. Ramløse er unik med et aktivt lokalsamfund. Som borger i Ramløse vil man få det bedste af alle verdener. Her kan man tilvælge et aktivt fritidsliv, være tæt på naturen og samtidigt have nem adgang til faciliteterne i Gribskovs større byer.”

Erhvervsmægleren Colliers International har fået til opgave at stå for salget. 

”Det er et meget attraktivt område, hvor man kommer helt tæt på naturen, men samtidig er tæt på byen. Ramløse er en meget idyllisk landsby med et rigt foreningsliv og den vil tiltale f.eks. børnefamilier, der gerne vil tæt på naturen men samtidig har krav til et vist liv omkring sig,” udtaler erhvervsmægler Helle Andersen, Colliers og supplerer:

”Med vores kendskab til markedet forventer vi, at der vil komme bud fra både store udviklere og mindre lokale aktører. Beliggenheden er så god, at vi er overbeviste om, at boligerne vil blive relativt lette at sælge eller udleje, og det har afgørende betydning for investorinteressen”.

Oplysninger om kommunens krav til udvikling på området, fakta og tilbudsblanket fås ved henvendelse til helle.andersen@colliers.com

Kontakt
Helle Andersen
Erhvervsejendomsmægler
helle.andersen@colliers.com
+45 61 15 46 28

 

 

 

Kontakt

Helle Andersen

Senior Commercial Real Estate Advisor

København

Helle arbejder primært med rådgivning, salg og udlejning inden for industri og logistik, men påtager sig også investerings- og udviklingssager.

Se profil