Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Hos Colliers satser vi på talentudvikling

Colliers har i denne uge lanceret ACCELLERATE, som er et nyt Capital Markets talentudviklingsprogram, der har til formål at understøtte væksten af vores Capital Markets teams på tværs af Europa.

”Hos Colliers mener vi, at god ledelse er afgørende for udviklingen af en succesfuld og innovativ arbejdsplads. Vi har stort fokus på udvikling af vores medarbejdere på alle niveauer,” udtaler Peter Winther, CEO og partner, og fortsætter:

”At identificere talent og udvikle den næste generation af eksperter indenfor Capital Markets betyder, at vi investerer i morgendagens ledere.”

ACCELERATE giver 16 kandidater mulighed for at udbygge deres erfaring med Capital Markets på tværs af landegrænser og få en endnu dybere forståelse af det internationale marked. Gruppen deltager i ét års intensivt uddannelsesforløb, der finder sted i fire europæiske byer - London, Madrid, København og Frankfurt.

Fra Colliers Danmark har vi 2 kandidater med på programmet: Jacob Bruun Borring (Manager) og Frederik Nørr Møllebjerg (Manager), der begge til dagligt er en del af vores Capital Markets team i København.


Kontakt

Frederik Nørr Møllebjerg

Director, Capital Markets

København

Frederik bistår med generel strategisk rådgivning og transaktionsrådgivning i forbindelse med køb og salg af større ejendomsaktiver samt ejendomsrelaterede virksomheder.

Se profil