Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Colliers formidler salget af historisk kro

Sagen er løst af Colliers i Vejle, der har rådgivet sælger Select Development A/S. Køber er Danske Hoteller A/S, der for 30 mio. kroner har købt Hotel Kryb i Ly Kro.

Danske Hoteller overtager hotellet, der ligger ved Taulov tæt på Fredericia, den 1. november 2019. Virksomheden ekspanderer kraftigt og Colliers har da også både i 2018 og tidligere i år formidlet salg af ejendomme til netop Danske Hoteller. I 2018 var det Golf Hotel Viborg og tidligere i år var det Hotel Ansgar i Esbjerg, der føjede sig til kædens nu 23 hoteller.

”Vi har håndteret denne sag i al fortrolighed og jeg glæder mig over, at det lykkedes parterne at mødes i en gensidigt tilfredsstillende handel. Antal overnatninger i Danmark er stigende og det smitter af på hotelmarkedet. Vi mærker tydeligt, at interessen for at investere i veldrevne hoteller har været stigende de seneste år, siger direktør og partner René Neesgaard fra Colliers i Vejle. 

René Neesgaard tilføjer, at til trods for sagens fortrolige karakter havde Colliers flere interesserede købere til stedet. 
 
Kontakt
René Neesgaard
Direktør og partner
+45 61 55 18 18
rene.neesgaard@colliers.com

Kontakt

René Neesgaard

Senior Director | Partner

Vejle

Se profil