Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Chief Operating Officer (COO) til Colliers International

Troels Lau Larsen, 43 år, er ansat som COO hos rådgivnings- & erhvervsmægler-virksomheden Colliers International og indtræder i virksomhedens ledergruppe.

Han kommer til virksomheden fra Nordea, hvor han har været i 4 år, senest som Executive Partner / Head of Operational Excellence med ansvar for People Service (HR), Operational Excellence og Self-Service (IT). Han har tidligere haft lignende ledende stillinger hos bl.a. Københavns Lufthavne, Mærsk Drilling og DELL.

Han er uddannet cand.merc., International Marketing & Management fra Copenhagen Business School og skal arbejde med forretningsudvikling, drifts- og ressourceoptimering samt forestå udvikling af processer for bedre udnyttelse af markedsdata og teknologi til optimering af kvalitet og kundeoplevelse. Denne styrkelse af virksomhedens ledelse vil ligeledes frigøre ressourcer hos Colliers’ direktion og partnergruppe til direkte kundevendte aktiviteter.

Troels Lau Larsen tiltræder stillingen primo september, hvor han får base på Colliers’ hovedkontor i København.

 

Kontakt
Peter Winther
CEO, Partner
+45 28 19 66 76
peter.winther@colliers.com


Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil