Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Markant og flot kontorejendom i Risskov skifter ejer

Colliers International har formidlet salget af ejendommen i Risskov beliggende på hjørnet af Viengevej og Grenåvej. Ejendommen er fuldt udlejet til 12 lejere og er ideelt beliggende i forhold til Aarhus Centrum, Ringvejssystemet, E45 og Djurslandsmotorvejen.
 
På trods af den gode beliggenhed, havde ejendommen længe været til salg hos en anden mægler inden Colliers overtog salgsopgaven. Herefter oplevede Søren Lindbjerg, partner i Colliers International Aarhus, stor interesse og flere bud fra både lokale og regionale købere.
 
"Ejendommen var kendt i markedet via et tidligere udbud, men mulighederne og visionerne for ejendommen var ikke synliggjort. Da dette skete og de rette købere blev kontaktet, blev salget hurtigt gennemført til en lokal investor, der overtog ejendommen den 1. juli 2019," fortæller Søren Lindbjerg, partner i Colliers International Aarhus.

Sælger Kim Lützner udtaler: ”Valget af Søren Lindbjerg som formidler af min ejendom viste sig at være det helt rigtige, idet Søren hurtigt og ukompliceret fik solgt ejendommen til en kapitalstærk investor”.

Kontakt
Søren Lindbjerg
Partner
+45 20 13 10 30
soren.lindbjerg@colliers.com


Kontakt

Søren Lindbjerg

Partner

Aarhus

Søren arbejder primært med projektudvikling inden for alle boligsegmenter samt salg af investerings- og boligudlejningsejendomme.

Se profil