Spring til hovedindhold Gå til sidefod

International investor køber 4 logistikejendomme i Horsens

Sælger er Milton-koncernen. Køber er en logistikfond, der repræsenteres af M7 Real Estate.

Der er tale om 4 ejendomme på i alt cirka 74.000 m2 beliggende Egeskovvej 2, 4-6 og 7 i Horsens. Ejendommene er beliggende i det nok bedst beliggende erhvervsområde i Horsens, Østjylland få minutter fra motorvej E45. Ejendommene er fuldt udlejede til DSV samt to mindre lejere. Ejendommene fremstår som state-of-the-art. De er relativt nye og lever op til alle krav fra logistikvirksomhederne, herunder høj loftshøjde og fleksibel indretning.

Colliers har formidlet handlen, og her melder Capital Markets rådgiverne om en stor interesse for netop denne type ejendomme.

”Vi har nu gennem en længere periode oplevet stor efterspørgsel fra særligt de udenlandske investorer med speciale i lager- og logistikejendomme. De går målrettet efter velbeliggende og tidssvarende ejendomme, samt porteføljer af en vis volumen, så denne sag var spot on i forhold til de kriterier,” udtaler Anders Holm, Director Colliers Capital Markets, og tilføjer at Colliers har andre lignende sager i pipeline. 

”Et vigtigt kriterie for investorerne er naturligvis også, at ejendommene er i god kvalitet, så de kan imødekomme logistikbranchens krav og dermed holdes udlejet uden problemer. Med den rekordlave tomgang, der pt. er på logistikejendomme, er moderne, eksisterende lager- og logistikejendomme i høj kurs. Den tomgang, der er på markedet på beliggenheder nær motorvejsnettet, skyldes som udgangspunkt, at det er utidssvarende ejendomme ift. loftshøjde, antal porte og tilkørselsforhold” slutter Anders Holm.

Tomgangen på lager- og logistikejendomme faldt i 2018 til under 3% i Østjylland og har i 2019 kurs mod den hidtil laveste tomgang i en ti-årig periode.

Yderligere information

Colliers International, Anders Holm T: +45 27 20 04 20


Kontakt

Anders Holm

Partner | Capital Markets | MRICS

Aarhus

Anders arbejder inden for alle områder af ejendomsinvestering med primært fokus på Capital Markets-transaktioner og udvalgte rådgivningsopgaver.

Daglige opgaver inkluderer transaktioner på vegne af danske og internationale investorer, vurderingsrådgivning, udvalgte udlejningsopgaver og lejerrepræsentation.

Han har desuden stor erfaring som syn- og skønsmand for retsinstanser og advokater om markedslejen på erhvervslejemål samt markedsværdien af bolig- og erhvervsejendomme.

Se profil