Spring til hovedindhold Gå til sidefod

IKEA åbner showroom centralt i København

Colliers har på vegne af andelsboligforeningen Westend 1 - 3 udlejet lokalerne til IKEA. Der er tale om cirka 500 m2 på Vesterbrogade.

Der er tale om et helt nyt koncept, som kun findes ganske få steder i verden, bl.a. i Stokholm og London. Ideen er, at kunderne her kan få inspiration og vejledning til køb af køkkener og garderobeløsninger, og allerede dagen efter bestilling kan få leveret den valgte løsning.

”Det er et rigtig spændende koncept, jeg tror de fleste efterhånden kender nogen, der har et IKEA køkken, og det er en kæmpe fordel, at man ikke skal bevæge sig ud af byen og igennem et kæmpestort varehus, hvis man specifikt går efter en køkkenløsning,” udtaler erhvervsmægler Morten Jørgensen, Colliers København og tilføjer:

”Colliers har gennem mange år haft et tæt samarbejde med IKEA, og vi har løst flere sager for dem i hele landet, så vi var opmærksomme på, at de kunne være interesseret i denne lokation”.

Hos IKEA på Vesterbrogade vil det ikke være muligt at købe velkendte IKEA produkter som glas og porcelæn, lys og servietter eller håndklæder med hjem. Disse produkter kan som vanligt bestilles til levering.

 

Fakta: IKEA på Vesterbro

  • Adresse: Vesterbrogade 65
  • Størrelse: 500 m2
  • Udstilling: Køkken og garderobeløsninger
  • Fokus: Inspiration, rådgivning, planlægning og bestilling af køkken og garderobemøbler.
  • Mulighed for bestilling af produkter fra IKEAs øvrige sortiment

 

Kontakt
Morten Jørgensen
Commercial Real Estate Advisor
+45 40 45 17 21
morten.jorgensen@colliers.com