Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Hans Vestergaard starter et nyt kapitel

Med udgangen af maj måned trækker Hans Vestergaard sig tilbage fra Colliers for at hellige sig varetagelsen af sin ejendomsportefølje.

Den aktuelle anledning til Hans Vestergaards beslutning er, at han netop har solgt Colliers i Sverige til Colliers International Group Inc. I januar 2017 solgte han Colliers i Danmark.

Hans Vestergaard grundlagde virksomheden i Danmark i 1988 under navnet ’Ejendomsmæglerfirmaet Hans Vestergaard Erhvervsejendomme’. I 2004 fulgte etableringen i Sverige. 

Igennem årene har Hans Vestergaard opnået en position som en af de helt store personligheder i ejendomsbranchen, og en dygtig forretningsmand, der gennem svingende konjunkturer og finanskriser har formået at drive en solid virksomhed.

Allerede i 2013 gennemførte Hans Vestergaard et generationsskifte og overdrog den daglige ledelse af virksomheden til den daværende CEO Jeppe Schønfeld og COO Peter Lassen.

”Det har været 31 gode og sjove år i Colliers, men jeg har besluttet mig for, at tiden nu er moden til at slutte som ejendomsmægler og rykke over på ejersiden,” siger Hans Vestergaard i en kommentar til fratrædelsen.

”Det er min egen beslutning at forlade Colliers, men det er da ikke uden vemod, for jeg har gennem årene arbejdet sammen med mange gode mennesker, og jeg har elsket mit job. Min hverdag har været præget af dynamik, spontanitet og et højt tempo. Jeg er 62 år og vil nu skrue en my ned for tempoet, så må vi jo se om det lykkes,” slutter Hans Vestergaard med et glimt i øjet og tilføjer, at han bestemt regner med at skulle omgås kollegerne fra Colliers professionelt i fremtiden.

”Jeg har kendt Hans i mange år og har dyb respekt for alt det, han har opbygget i sit mangeårige virke i ejendomsbranchen. Jeg vil gerne på egne og hele Colliers’ vegne takke Hans for samarbejdet og ønske ham alt det bedste fremover,” siger Peter Winther, CEO Colliers.

Kontakt
Peter Winther
CEO, partner
+45 28 19 66 76
peter.winther@colliers.com