Spring til hovedindhold Gå til sidefod

"Kolding Sky" solgt til AP Pension

Colliers International har på vegne af Bjert Invest A/S formidlet handlen af ”Kolding Sky”, et højhusprojekt på 70 meter med boliger i den nye bydel Design City Kolding. Den eksklusive ejendom er tegnet af Arkitema Architects. 

Når ”Kolding Sky” står færdigt i 2021, kommer højhuset til at indeholde godt 100 moderne og stilrene lejelejligheder, der bliver mellem 70 og 120 kvadratmeter, fordelt på 19 etager. Lejlighederne får dermed en fantastisk udsigt over Kolding Fjord og Kolding by.

”Kolding Sky” tilfører byen en række fine og størrelsesmæssigt attraktive lejeboliger centralt i Kolding og supplerer det eksisterende lejeboligudbud virkeligt godt.”, siger Carsten Gørtz Petersen, direktør Colliers Aarhus.

René Neesgaard, direktør Colliers Vejle tilføjer:

”Den demografiske udvikling i Kolding meget positiv og indbyggertallet i Kolding forventes at stige med 10% frem mod 2030, hvilket er over den gennemsnitlige stigning på landsplan. Det er derfor naturligt, at Kolding har tiltrukket sig pensionskassernes opmærksomhed – udover AP Pension bygger PFA også boliger i Kolding”.

 

Kontakt

Carsten Gørtz Petersen
Director | Partner | MRICS
+45 28 19 66 71
carsten.goertzpetersen@colliers.com

 

René Neesgaard
Director | Partner
+45 61 55 18 18
rene.neesgaard@colliers.com


Kontakt

Carsten Gørtz Petersen

CEO | Partner | MRICS

Aarhus

Carsten Gørtz Petersen er administrerende direktør i Colliers i Danmark med det overordnede ansvar for virksomheden, herunder vækst, organisation, strategi og organisationsudvikling. Derudover er Carsten involveret i større nøgletransaktioner, vurdering af erhvervs-, bolig- og investeringsejendomme samt ejendomsporteføljer og rådgivning til offentlige og private kunder.

Fra sine tidligere funktioner har Carsten over 15 års erfaring i den kommercielle ejendomsbranche og yderligere 20 års erfaring inden for finansiel rådgivning overvejende i ejendomsbranchen.

Se profil

René Neesgaard

Senior Director | Partner

Vejle

Se profil