Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Jeudan i nye ejendomsinvesteringer

Jeudan har netop offentliggjort, at selskabet i første kvartal 2019 har erhvervet to investeringsejendomme i København. Det drejer sig om parkeringshuset Christiansbro Parkering, København K, samt ejendommen på Rygårds Allé 131 i Hellerup, der er udlejet til International School of Hellerup. Den samlede pris for ejendommene var 206 mio. kroner. Begge transaktioner er formidlet af Colliers.

Christiansbro Parkering er beliggende i Wildersgade og Johan Semps Gade, i et af de områder i København, hvor presset på parkeringspladser er ekstra stort.

”Det er allerede nu svært at finde et sted at parkere på Christianshavn. Hvis væksten i antal biler fortsætter, så vil det ikke blive bedre i fremtiden. Allerede nu er der tale om en ubalance imellem parkeringsudbud og efterspørgsel i København, så en investering i P-pladser må siges at være absolut lavrisiko,” udtaler Jacob Bruun Borring, Manager, Capital Markets Colliers.

Christiansbro Parkeringshus er 8.215 kvm med 314 parkeringspladser.

Ejendommen på Rygårds Allé 131 har et samlet etageareal på 5.545 kvm. Den er udlejet til International School of Hellerup, der anvender den til undervisningsformål. Ejendommen rummer desuden to lejligheder på i alt 157 kvm.

”Den tidligere kontorejendom blev totalrenoveret i 2015 og er nu udlejet til International School of Hellerup på en lang lejekontrakt, så skolen vil være at finde i ejendommen i mange år endnu.” fortæller Søren Skovbjerg, Associate, Colliers.

 

Kontakt
Peter Winther
CEO | Partner | MRICS
+45 28 19 66 76
peter.winther@colliers.com


Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil

Søren Skovbjerg

Senior Associate, Capital Markets

København

Se profil