Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Markedsupdate: Svagt stigende risikoaversion

1. kvartal 2019 har – trods en fortsat risiko for handelskrig, trods en endnu svagere udvikling i økonomien  globalt, og trods et tumultarisk forløb omkring Brexit – været præget af en gunstig udvikling på de finansielle markeder. Risikoen for rentestigninger eller andre pengepolitiske opstramninger vurderes at være begrænset, og investorerne jager afkast på både aktiemarkedet og inden for alternative investeringer, herunder investeringsejendomme.

 

Læs hele artiklen HER.


Kontakt

Peter Winther

Executive Director | Partner | MRICS

København

Peter er Executive Director og har ansvaret for Colliers’ danske Investment & Capital Markets-teams. Peter bistår med strategisk ejendomsrådgivning samt formidler salg af større erhvervs- og investeringsejendomme, herunder hoteller og butikscentre, samt ejendomsporteføljer og ‑selskaber.

Se profil