Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Har kontormarkedet toppet?

Der udlejes og efterspørges kontorer i København som aldrig før. Markedet synes umætteligt, og lejeniveauerne er nu højere end før krisen. Der er intet der tyder på, at markedet står overfor en større korrektion, hvis (når) konjunkturerne vender. På kort sigt er der endda mulighed for yderligere lejestigninger. Alligevel er investorerne begyndt at frygte, at kontormarkedet har toppet og ikke har den fornødne dybde til fortsat fremgang.

 

Læs hele artiklen HER.


Kontakt

Emil Helmsøe-Zinck

Director and Head of Valuation & Advisory

København

Emil har det daglige ansvar for Vurdering & Rådgivning i København. Han har indgående kendskab til de investeringskrav, der stilles af internationale investorer og store danske pensionsfonde, og hans primære arbejdsopgaver inkluderer detaljerede markedsanalyser og vurderinger af erhvervs- og investeringsejendomme samt rådgivning af kunder angående strategiske investeringsbeslutninger.

Se profil