Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Capman investerer i boligprojektet i Risskov

På vegne af Domis har vi formidlet salget af et 11.000 m2 lejlighedsprojekt i Risskov Brynet, et boligområde, der opføres i et tidligere industriområde i Aahus forstaden Risskov. Når det aktuelle projekt er færdigt, vil der stå 186 lejligheder klar, de første 87 allerede i april 2019.

Udviklingen af området blev påbegyndt for 5 år siden, og det var helt rigtigt set at satse på opførelse af boliger, vurderer Colliers:

”Aarhus har en stor tiltrækningskraft, og selvom der bygges meget i byen, så er markedet ikke mættet endnu. I 2018 flyttede mere end 5.000 til Aarhus, og Ifølge de senest prognoser, så vil indbyggertallet i Aarhus vokse med 30.000 over de næste 10 år,” udtaler Carsten Gørtz Petersen, direktør Colliers Aarhus, og uddyber:

”Lejepriserne i Risskov er en tand lavere end i Aarhus Centrum, men beliggenheden er stadig attraktiv, fordi du er i cykelafstand til byen og universitetet, så der er en meget høj udlejningssikkerhed, ikke mindst på grund af de mange studerende i byen”.

Læs mere om investering i boligejendomme i vores seneste markedsrapport, som kan downloades her http://info.colliers.dk/download-copenhagen-property-market-report-2019

 

Kontakt
Carsten Gørtz Petersen
Director | Partner | MRICS
+45 28 19 66 71
carsten.goertzpetersen@colliers.com

 


Kontakt

Carsten Gørtz Petersen

CEO | Partner | MRICS

Aarhus

Carsten Gørtz Petersen er administrerende direktør i Colliers i Danmark med det overordnede ansvar for virksomheden, herunder vækst, organisation, strategi og organisationsudvikling. Derudover er Carsten involveret i større nøgletransaktioner, vurdering af erhvervs-, bolig- og investeringsejendomme samt ejendomsporteføljer og rådgivning til offentlige og private kunder.

Fra sine tidligere funktioner har Carsten over 15 års erfaring i den kommercielle ejendomsbranche og yderligere 20 års erfaring inden for finansiel rådgivning overvejende i ejendomsbranchen.

Se profil