Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Engtoftevej 1, Frederiksberg C solgt

Vi har netop formidlet salget af en klassisk frederiksbergejendom beliggende på hjørnet af Frederiksberg Allé og Engtoftevej. Der er tale om en meget smuk boligejendom med et samlet etageareal på 1.766 m2, heraf 100 m2 erhverv.

Sælger er en privat investor, der sælger til anonym køber.

Ejendommen blev opført i 1887 og er løbende vedligeholdt, så den fremstår i rigtig fin stand. I 2016 blev tagetagen ombygget til to penthouselejligheder. I alt er der 10 lejligheder i ejendommen og ét erhvervslejemål i kælderen.
”Vi oplever i øjeblikket stor efterspørgsel investeringsejendomme i København og særligt Frederiksberg er et populært område, hvor investor løber en meget lav risiko,” udtaler Ditlev Juul, Senior Advisor Investment, Colliers København.

Sælger udtaler:
”Vi var overraskede over, hvor hurtigt Colliers fandt en køber, det skete kun en uge efter, at vi blev enige om et salg via Ditlev Juul, som vi tidligere har benyttet med yderst tilfredsstillende resultater til følge. Det har taget ca. 6 måneder af blive enige med køber grundet specielle forhold på ejendommen, som skulle afdækkes, men Ditlev Juul har været vedholdende igennem hele forhandlingen og det har nu har udmøntet sig i en handel, som er tilfredsstillende for begge parter”.

Læs mere om boligmarkedet i vores seneste markedsrapport, som du kan downloade her http://info.colliers.dk/download-copenhagen-property-market-report-2019

 

Kontakt
Ditlev Juul
Senior Advisor, Investment
+45 51 22 35 31
ditlev.juul@colliers.com


Kontakt

Ditlev Juul

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

København

Ditlev arbejder primært med rådgivning inden for investeringsejendomme samt syn-og skønsager udpeget af DE.

Se profil