Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Hasseris Bymidte, Aalborg er solgt

Det populære og fuldt udlejede butikscenter er solgt til privat investor. Køber vil fortsætte driften med få ændringer.

Hasseris Bymidte har et samlet etageareal på 3.314 m2, hvoraf godt 2.000 m2 er udlejet til Danske Bank, kontor og bibliotek, de resterende arealer huser en lang række specialbutikker. Sælger er DNP ejendomme P/S, der sælger til Keld Gregersen.

”Hasseris Bymidte er et veldrevet center i god stand, men det primære her er, at det er beliggende i et populært område med stor købekraft,” siger Claus Sondrup, direktør Colliers Aalborg, der har været mægler på sagen.

Han fortsætter:

”Når vi ser på investeringsejendomme over en bred kam, så er retail-segmentet relativt presset, men lige netop veldrevne centre i gode områder er en del af detailhandelen, der går godt. Selvom danskerne handler mere på nettet, så vil vi gerne i de fysiske butikker, hvis de vel at mærke formår at levere en oplevelse omkring købet, og her kan centre noget.”

Detaildelen af Hasseris Bymidte udgør ca. 40% og der har været meget lidt tomgang de senere år, hvilket Colliers vurderer, også vil være billedet fremover.

”Min vurdering er, at lejersikkerheden er høj, og at køber dermed kan regne med lav tomgang også i de kommende år,” siger Claus Sondrup, Colliers.

Også køber er tilfreds med handlen:

”Jeg har været meget tilfreds med Claus Sondrups rådgivning i denne sag, det har været professionelt hele vejen igennem. Nu glæder jeg mig til at overtage Hasseris Bymidte, der for mig altid har stået som et rigtig godt lokalt center,” siger Keld Gregersen.

 

Kontakt
Claus Sondrup
Direktør, partner
+45 20 91 87 01
claus.sondrup@colliers.comKontakt

Claus Sondrup

Senior Director | Partner

Aalborg

Claus arbejder primært med formidling af erhvervs- og investeringsejendomme samt strategisk planlægning og ejendomsrelateret rådgivning.

Se profil