Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Tysk investor køber EYs kommende domicil i København

Deka Immobilien GmbH har erhvervet ejendommen ’Flintholm Company House ll’ fra NCC Property Development. Det er første gang i mere end 10 år, at Deka investerer i Danmark.

”Vi har gennemført en fortrolig og struktureret salgsproces, og det glæder os, at vi har genoplivet interessen for det danske marked hos en af Tysklands største investorer,” udtaler Director, Capital Markets Kristian Axel Nielsen, der sammen med CEO Peter Winther har rådgivet sælger.

Ejendommen er under opførelse og vil stå klar til indflytning november 2019. Til den tid vil EY kunne flytte ind på hele 8.256 kvm, et areal, der giver plads til 640 arbejdsstationer, i tillæg til en underjordisk parkeringskælder i to etager. Ejendommen forventes at opnå en DGNB bæredygtighedscertificering af standarden guld, som blandt andet er garant for lavt energiforbrug og sundt indeklima.

”Flintholm har udviklet sig til en førsteklasses beliggenhed for kontorer og nyder godt af den sublime tilgængelighed med offentlig transport fra alle dele af København, som metro og S-tog giver. Områdets mange kvaliteter understøttes af, at en global spiller som EY ikke alene ønsker at blive, men tilvælger området for en lang årrække,” siger Kristian Axel Nielsen.

 

Fakta om Deka
Deka er en global spiller med tilstedeværelse i 25 lande og samlet set godt 600 medarbejdere. Deka har 9,5 mio. kvm under forvaltning til en værdi af 271 mia. kroner og handlede i 2018 ejendomme for næsten 34 mia. kroner. Sidst Deka investerede i Danmark, var i 2003 med erhvervelsen af Plesners bygning, som de solgte 3 år senere.

 

Kontakt
Kristian Axel Nielsen
Director, Capital Markets
+45 31 44 14 42
kristianaxel.nielsen@colliers.com


Kontakt

Kristian Axel Nielsen

Director, Capital Markets

København

Kristian arbejder med formidling af erhvervs- og investeringsejendomme, strategisk planlægning og ejendomsrelateret rådgivning.

 

Se profil