Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Falck-Huset i København og Falck-Gården i Aarhus er solgt

På vegne af Falck Danmark A/S har Colliers formidlet salget af to prominente ejendomme i Falcks ejendomsportefølje. Dette sker som led i fornyelsen af Falck og for at samle forretningens aktiviteter på færre lokationer. 

Falck-huset i København er solgt til Arp-Hansen Hotel Group, der tidligere på ugen til Finans.dk udtalte, at de ville bruge ejendommen til ”noget indenfor overnatningsindustrien”. Der er tale om en selskabshandel og prisen ønskes ikke oplyst.
Colliers fik Falck-Huset til salg i august 2018, og Falck flyttede i november 2018 til Københavns Sydhavn.

Falck-Gården i Aarhus er solgt til A. Enggaard A/S. Falck-Gården ligger på Trindsøvej lige uden for Ringgaden i et område, der i disse år undergår en forvandling fra erhverv til bolig. Der er ikke lavet en lokalplan for det aktuelle område, men det er sandsynligt, at Aarhus Kommune vil godkende boligbyggeri på stedet. 

I Aarhus indledte Colliers salgsprocessen i september 2018. Salget af ejendommen er gennemført som et selskabssalg i en lukket budrunde og prisen er fortrolig. Falck bliver som lejer i lokalerne, men planlægger at flytte indenfor de næste år.

 

Kontakt
Carsten Gørtz Petersen
Partner, MRICS
+45 28 19 66 71
carsten.goertzpetersen@colliers.com


Kontakt

Carsten Gørtz Petersen

CEO | Partner | MRICS

Aarhus

Carsten Gørtz Petersen er administrerende direktør i Colliers i Danmark med det overordnede ansvar for virksomheden, herunder vækst, organisation, strategi og organisationsudvikling. Derudover er Carsten involveret i større nøgletransaktioner, vurdering af erhvervs-, bolig- og investeringsejendomme samt ejendomsporteføljer og rådgivning til offentlige og private kunder.

Fra sine tidligere funktioner har Carsten over 15 års erfaring i den kommercielle ejendomsbranche og yderligere 20 års erfaring inden for finansiel rådgivning overvejende i ejendomsbranchen.

Se profil