Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Copenhagen Capital A/S udvider ejendomsporteføljen med kontorejendom

Det sker med købet af ejerlejlighed i ejendommen beliggende Finsensvej 78, 3. sal på Frederiksberg. Ejendommen Finsensvej huser en LIDL butik i underetagen, men det er på de øverste etager magien opstår. Her finder man unikke kontorlokaler med dobbelt loftshøjde, ligesom der er en stor taghave. Copenhagen Capitals plan er, at ejendommen skal fortsætte som kontor, også på lang sigt.

Ejendommen er kendt som domicil for JJW Arkitekter, der som led i et generationsskifte valgte at sætte ejendommen til salg. Den er desuden Danmarks første DGNB Guld-certificerede ejendom.

Ejendommen er solgt for 47 mio. kroner og et startafkast på 6,5%. Ejendommens kontolejemål er fuldt udlejet til JJW. Det samlede etageareal er 2.071 m2 kontor med brugsret til 707 m2 taghave.

”Kontorlokalerne er state of the art og det er en meget attraktiv beliggenhed blandt andet på grund af nærheden til Flintholm station. Der er også mange parkeringspladser, hvilket er et yderligere plus. Efterspørgslen på den type kontorlokaler i København er meget høj, og der er stor sikkerhed for genudlejning i det aktuelle kontormarked,” udtaler erhvervsejendomsmægler Tina Iburg, Colliers i København.

Copenhagen Capital har da heller ingen planer om at konvertere til bolig, selvom det er en mulighed.

”Vi køber ejendomme med lav genudlejningsrisiko. Vi er enige med Colliers i, at kontormarkedet har det godt i København, og genudlejningsrisikoen er lav for moderne kontorfaciliteter,” siger direktør Lars Falster fra Copenhagen Capital, og uddyber:

”Vores strategi er blandt andet at købe ejendomme, der skal gøres noget ved og/eller har en alternativ anvendelse, typisk bolig, men vores plan med ejendommen på Finsensvej er, at den skal fortsætte som kontor også på lang sigt”.

Colliers har rådgivet sælger og partner/advokat Philip Prochownik, Kammeradvokaten har rådgivet køber. Med købet er Copenhagen Capital nu oppe på 14 ejendomme i København og Storkøbenhavn.

 

Kontakt
Tina Iburg
Commercial Real Estate Advisor, Senior
+45 51 44 50 95
tina.iburg@colliers.com


Kontakt

Tina Iburg

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

Aarhus

Tina arbejder primært med udlejning og salg af bruger- og investeringsejendomme inden for kontor, industri og logistik samt projektudvikling.

Se profil