Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Hotel Ansgar i Esbjerg solgt for 25 mio.

Køber er Danske Hoteller ApS, der hermed kommer op på 22 hoteller i Danmark og knap 1.500 værelser i alt. Danske Hoteller overtager Hotel Ansgar med virkning fra den 15. juni 2019.
 
Det er Colliers i Vejle, der på vegne af Hedeby Hotel Group ved Lars Hedeby Sørensen, har formidlet handlen af det historiske hotel med rødder helt tilbage til 1898. Hotel Ansgar har 52 værelser, hvoraf de fleste er nyrenoverede.

”Hotel Ansgar har en prima beliggenhed i Skolegade, der ligger lige i centrum af Esbjerg. Det er et veldrevet hotel, som vil passe godt ind i Danske Hotellers portefølje,” siger Ronni Bagge, erhvervsejendomsmægler Colliers i Vejle og tilføjer:

”Hotel Ansgar vil helt klart styrke Danske Hotellers position i Sydvestjylland, der er et populært område både for danske og udenlandske, særligt tyske, turister. Ansgar er allerede et veldrevet hotel, men det vil bestemt ikke gøre noget, at det kommer ind under en større paraply, det indebærer en række fordele både i forhold til drift og markedsføring”.

Det var også Colliers, der var mægler, ved Danske Hotellers sidste opkøb i 2018, hvor det var Golf Hotel Viborg, der blev købt.

Foruden Hotel Ansgar, ejer Hedeby Hotel Group Hotel Svanen i Grindsted og Billund, samt Hotel Postgården i Fredericia.

 

Kontakt
Ronni Moesgaard Bagge
Commercial Real Estate Advisor
+45 40 34 35 50
ronni.moesgaardbagge@colliers.com