Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Estate konference om Trekantområdet: Mulighederne for succes er gode netop nu

Direktør i Vejle, René Neesgaard, deltager til Estate Medias konference ”Erhvervs- og boligmarkedet i Trekantområdet – investeringer, udvikling og erhverv” i morgen, torsdag d. 28. februar.
 
Konferencen går tæt på den aktuelle udvikling og projekterne i Kolding, Fredericia og Vejle, og ser nærmere på fremtidsperspektiver for ejendomsmarkedet i Trekantområdet. René Neesgaard skal tale om netop ejendomsmarkedet i dette område:

”Trekantområdet fungerer i dag som ét stort arbejdsmarked med rigtig mange muligheder. På den ene side supplerer byerne hinanden med hver sine styrker og svagheder, men på den anden side konkurrerer de samtidigt,” siger René Neesgaard, og fortsætter:

”Ejendomsmarkedet i Trekantområdet er i kraftig udvikling, og vi ser at mulighederne for succes er gode netop nu. Vi har set den næsthøjeste transaktionsvolumen nogensinde i 2018 i Danmark, og når priserne i København er kommet så højt oppe, kommer der flere handler udenfor Storkøbenhavn – heriblandt Trekantområdet.”

 

Kontakt
René Neesgaard
Partner
+45 58 58 36 68
rene.neesgaard@colliers.com