Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Stor interesse for butikslejemål i Vejle

Vejle er en attraktiv handelsby, og dette er også at mærke hos Colliers i Vejle, som i 2018 havde stor succes med udlejning af butikslokaler.

Vejle vandt i 2018 prisen som Danmarks bedste Handelsby 2018-2020, hvilket fastslår byens position som en attraktiv indkøbsdestination. Byen har formået at skabe et gågademiljø med butikker, som rammer en bred målgruppe, og derfor er der stor interesse for butikslokaler i Vejle. ”Vi mærker en stor efterspørgsel efter butikslokaler, både fra specialbutikker og større kædekoncepter, som ønsker at blive en del af det velfungerende handelsliv i Vejle,” udtaler Annette Bay, erhvervsmægler hos Colliers i Vejle, og fortsætter: ”En af årsagerne til, at vi i Vejle oplever den store interesse for butikslokaler, er, at City Vejle er meget aktiv og laver mange spændende arrangementer, der tiltrækker kunder fra et stort område. Derudover er der et godt miks af lokale specialbutikker og landsdækkende kæder, så en indkøbstur i Vejle er altid inspirerende.”

 

“Forget Copenhagen. Vejle has, architecture, design and heaps of hygge”
Det er ikke kun danskerne, som har fået øjnene op for Vejle som en attraktiv handelsby. I december 2018 udgav det engelske magasin iNews, artiklen ”Vejle: from the Manchester of Denmark to Danish design hub”, hvori byen roses for sin evne til at skabe et miljø med unik arkitektur, et spændende handelsmiljø og masser af hygge.

 

Udlejning af en af Vejles bedste placeringer på gågaden
Retail teamet hos Colliers i Vejle ser frem til et nyt år med fortsat stor efterspørgsel efter butikslokaler i byen samt mange spændende sager på hånden. I 2019 skal Colliers Vejle blandt andet bistå med omdannelse af butikslokalerne på Rådhustovet 7, der de seneste 25 år har været udlejet til BR Legetøj. Lejemålet er beliggende på en af de absolut bedste placeringer på gågaden i Vejle i en hjørneejendom og med facade dels mod gågaden og dels mod Rådhustorvet.

 

I blandt løste udlejningssager i 2018 i Vejles gågadenetværket kan nævnes:

  • Joe & The Juice, Søndergade 27
  • RITUALS, Søndergade 27
  • ATAMI Sushi, Nørregade 8
  • Helle Hein (Optik), Nørregade 9
  • Joile Nails, Nørregade 13
  • Femme store, Torvegade 17
  • Smag Dansk (Danske specialiterer), Vissingsgade 2
  • Eventyrsport, Torvegade 9
  • Momentum (Herretøj), Orla Lehmannsgade

 

Kontakt
Annette Bay
Commercial Real Estate Advisor, Senior
+45 30 31 46 82
annette.bay@colliers.com


Kontakt

Annette Bay

Senior Certified Commercial Real Estate Advisor

Vejle

Se profil