Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Heimstaden erhverver flere boligudlejningsejendomme i København

Ejendommene er beliggende i København, på henholdsvis Østerbro og Frederiksberg, og har et samlet areal på 13.165 m2. Ejendommene er solgt samlet for 365 mio. kr. Sælger er PBU (Pædagogernes Pension).

Ejendommene ligger på Finsensvej 43A-B m.fl., Frederiksberg og Kastelsvej 18 m.fl., København Ø. Handlen er formidlet af Colliers.

”Ejendommenes beliggenhed og karakteristika er helt i særklasse, og det har været medvirkende til, at de er blevet omsat rigtig hurtigt. Som investeringsobjekt oplever vi fortsat, at efterspørgslen efter boligejendomme i den gamle boligmasse langt overstiger udbuddet,” udtaler Kristian Axel Nielsen fra Colliers Capital Markets Team.

Ejendommene er underlagt lejelovens regler om tilbudspligt og forventes overtaget til april.

Med købet udvides Heimstadens portefølje af boligudlejningsejendomme igen. Senest gjorde ejenmsgiganten sig bemærket ved at være på købersiden i den største transaktion i 2018, nemlig Thylander Gruppens frasalg af en større portefølje til godt 1,5 mia. kr.

 

Kontakt
Kristian Axel Nielsen
Manager
+45 31 44 14 42
kristianaxel.nielsen@colliers.com


Kontakt

Kristian Axel Nielsen

Director, Capital Markets

København

Kristian arbejder med formidling af erhvervs- og investeringsejendomme, strategisk planlægning og ejendomsrelateret rådgivning.

 

Se profil