Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Colliers-partner får topstilling i Heimstaden

Christian Fladeland, den yngste af de 13 partnere i Colliers, forlader Colliers til fordel for et job som Chief Investment Officer hos Heimstaden. Han kom til det daværende Sadolin & Albæk for 12 år siden.

I en kommentar til sagen siger CEO Peter Winther:

”Det er altid ærgerligt at miste gode medarbejdere. Når det så er sagt, så må vi have forståelse for, at Christian vælger at sige ja til en topstilling i et af Nordeuropas største ejendomsselskaber, ovenikøbet en af vores gode kunder. Han startede hos os som studerende, og at han i en alder af 32 år i kraft af sit store talent, men også de muligheder vi har givet ham, har kvalificeret sig til sådan et job, det glæder mig oprigtigt”.

Peter Winther tilføjer:

”Vi har gennem en lang årrække arbejdet målrettet med rekruttering af unge talenter. Desværre kan vi jo ikke holde på dem alle. Det er altid kedeligt, når gode medarbejdere forlader os, men det er i det mindste en trøst, at det sker til en af vores betydende kunder, og vi glæder os til det fortsatte samarbejde.”

Christian Fladeland tiltræder hos Heimstaden den 16. januar.

 

Kontakt
Peter Winther
CEO
+45 28 19 66 76
peter.winther@colliers.com