Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Ikonisk fabriksejendom i Frederikshavn solgt

Colliers Aalborg har formidlet handlen af den 12.670 m2 store ejendom beliggende på en godt 132.000 m2 stor grund på Niels Bohrs Vej i Frederikshavn. Ejendommen blev i sin tid opført til lysvirksomheden Martin Professional (nu Harman Professional). Køber er MH Invest Nord ApS, der vil leje lokalerne ud.

Med reference til Martin Professional omdøbes ejendommen nu til LIGHT HOUSE. Med dette ønsker den nye ejer desuden at signalere, at ejendommen skal fungere som et fyrtårn for innovation og driftighed i Frederikshavn.

”Ejendommen har stået tom siden 2016, hvor HARMAN flyttede produktionen til Ungarn, så det er glædeligt, at der igen kommer liv i de ikoniske bygninger,” siger erhvervsejendomsmægler Nils Gadensgaard, Colliers Aalborg og tilføjer:

"Ejendommen blev opført i 2002 med fokus på kvalitet og design, og man tænkte anvendelighed og fleksibilitet ind. Derfor er jeg sikker på, at de sidste kvadratmeter hurtigt bliver lejet ud, for industrilejemål i den kvalitet hænger ikke på træerne”.

Den første lejer er bl.a. BODY BIKE International A/S, der producerer motionscykler.

"Vi har været glade for vores nuværende faciliteter på havnen, men glæder os til at flytte ind i en topmoderne fabrik med god plads til at vokse og med suveræne rammer for vores medarbejdere,” fortæller Uffe Asbjørn Olesen, der er direktør i BODY BIKE International A/S.

Der er fortsat ca. 6.000 m2 produktions- og lagerfaciliteter, samt 500 m2 kontor til leje. Interesserede kan henvende sig til Colliers Aalborg, Nils Gadensgaard på tlf. 61 20 16 74

Kontakt
Commercial Real Estate Advisor, Senior
Direkte +45 58 58 36 21
+45 61 20 16 74
nils.gadensgaard@colliers.com