Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Herregården Egebækgård i Nærum er sat til salg

Ejendommen består af 7 bygninger indrettet til kontorformål og én bolig. Hele herligheden er placeret på et grundareal på 54 ha i naturskønne omgivelser. Ejendommen er udbudt til 95 mio. kroner og et afkast til investor på 6,14%.

Det samlede bygningsareal er 5.540 m2. Alle bygningerne er gennemrenoverede og moderniserede. På de omgivende 54 ha findes både skov, marker, sø og park. Kort sagt er såvel ejendommen som omgivelserne i en klasse for sig.

En investering i denne ejendom, giver udover et rigtig godt økonomisk afkast, tillige en uvurderlig herlighedsværdi både inde og ude. Hvor finder man i dag en ejendom som forrenter investeringen, samtidig med den nye ejer kan glæde sig over 540.000 m2 vidunderlige omgivelser.

Landskabet omkring Egebækgård er primært dyrkede marker. Der er to mindre søer i en skovbevoksning, flere vådområder, enge og overdrev, så landskabet fremstår som helhed meget varieret og indbydende og med rigt dyreliv.

For virksomheder, der ønsker en repræsentativ adresse, kun 30 minutters kørsel fra København, parkering lige ved døren, en statelig ejendom, og kontor i en smuk park, er Egebækgård også helt ideel.

 

Kontakt
Peter Lassen
Partner
+45 20 45 30 53
peter.lassen@colliers.com