Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Heimstaden opkøber portefølje fra NREP

Der er tale om en portefølje bestående af 8 ejendomme beliggende i København, Aarhus og Vejle. Transaktionsvolumen er 1,1 mia. kroner.

Blandt ejendommene er det ikoniske og prisbelønnede Isbjerget på Aarhus Ø. Den samlede portefølje er cirka 38.000 m2 fordelt på 377 lejligheder og 5 erhvervslejemål. Desuden indgår 135 parkeringspladser.

I en pressemeddelelse udtaler Magnus Nordholm, vicedirektør Heimstaden:

”Vi er glade for at udbygge vores danske portefølje med fine lejligheder med gode beliggenheder. Transaktionen supplerer vores eksisterende portefølje og med den, kan vi yderligere udnytte de stordriftsfordele, som vi har i Danmark”.

Colliers International har rådgivet Heimstaden.

 

Kontakt
Christian Fladeland
Partner, MRICS
+45 60 60 68 68
christian.fladeland@colliers.com