Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Prestigefyldt ejendomskompleks på Algade i Roskilde sælges

Der er tale om et imponerende bygningskompleks fordelt på to matrikler. Ejendommene er velholdte og der er et stærkt eksisterende cash flow, ligesom der er mulighed for at konvertere kontorarealer til boliger.

Ejendommene er beliggende Algade, Hersegade og Store Gråbrødrestræde. Det samlede bruttoareal er 9.737 m2 samt P-kælder og den udbydes til 160 mio. kroner og et afkast på 6,13%.

Det drejer sig om bankejendommen på Algade, der tidligere var hovedsæde for Roskilde Bank, nu regionshovedsæde for Nordea og Arbejdernes Landsbank. Derudover rummer bygningerne detailbutikker, kontorer, boliger og en parkeringskælder.

”Det er en usædvanlig interessant ejendom at skulle sælge af flere årsager; det er en stor og historisk ejendom i Roskilde, den fremstår i meget høj standard ud- og indvendigt og der er et rigtig godt mix af forskellige lejere,” udtaler erhvervsejendomsmægler Peter Lassen og tilføjer:

”Det er 2. gang vi har ejendommen til salg, første gang var midt i Finanskrisen, hvor vi solgte ejendommen til den nuværende ejer. Derfor er det en særlig fornøjelse også at skulle finde den næste køber til den fine ejendom”.

 

Kontakt
Peter Lassen
Partner
+45 20 45 30 53
peter.lassen@colliers.com