Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Velkendt byejendom i Vejle skifter ejer

Vi har netop formidlet salget af denne attraktive udlejningsejendom med kombineret erhverv og bolig på Flegborg i Vejle. Ejendommens samlede areal er 1.863 m².

Ejendommen, der har en særdeles attraktiv beliggenhed tæt på gågaden og Vejle Musikteater, anvendes til både boliger, restaurant, klinik og kontor. Salget foregik i en fortrolig proces, hvor udvalgte kunder mulighed for at byde på ejendommen, og salget blev ekspederet på kort tid og til udbudsprisen.

”Hver gang et salg af en ejendom skal igangsættes overvejer vi nøje, hvilken proces vi vil anbefale. I dette tilfælde var det et ønske fra sælger, at salget skete diskret og ved henvendelser til få potentielle købere. Resultatet blev et hurtigt og diskret salg netop efter sælgers ønske” siger René Neesgaard, partner og erhvervsmægler i Colliers.

 

Kontakt
René Neesgaard
Direktør | Partner
+45 61 55 18 18
rene.neesgaard@colliers.com