Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Markant kontorejendom i Kolding skifter ejer

Colliers International har formidlet salget af ejendommen, der har et samlet etageareal på 2.703 m². Ejendommen ligger synligt midt i byen tæt på gågademiljøet og Kolding Å.

På trods af den gode beliggenhed, havde ejendommen længe været til salg op til, at Colliers overtog salgsopgaven. Herefter opleve René Neesgaard, partner i Colliers Vejle, stor interesse og flere bud fra både lokale og regionale købere.

"Ejendommen var kendt i markedet via et tidligere udbud, men mulighederne og visionerne for ejendommen og området var ikke synliggjort. Da det skete og de rette købere blev kontaktet, blev salget gennemført hurtigt til en lokal investor" fortæller René Neesgaard.

Ejendommen er fuldt udlejet til kontorer for Erhvervsakademi Kolding og Embedslægerne.

 

Kontakt
René Neesgaard
Direktør | Partner
+45 61 55 18 18
rene.neesgaard@colliers.com