Spring til hovedindhold Gå til sidefod

Danske Hoteller A/S køber Golf Hotel Viborg

Colliers International har i samarbejde med Steen Steenstrup og Telling & Nesager rådgivet Marchl Holding ApS om salget af hotellet bestående af 134 værelser. Danske Hoteller A/S overtager hotellet og driften den 1. november 2018.

Golf Hotel Viborg består af en hovedbygning med udsigtsrestaurant, nyrenoveret spa-område, konference- og selskabslokaler samt Golf Salonen begge beliggende naturskønt direkte til søerne i Viborg.

”Der har de seneste år været en stigning i antallet af overnatninger i Danmark. Det har betydet, at investorerne har rettet blikket mod hoteller som investeringsobjekt, særligt de veldrevne hoteller på attraktive beliggenheder er efterspurgte,” siger Carsten Gørtz Pedersen, partner Colliers International.

Golf Hotel Viborg lever op til begge dele, det er et veletableret og veldrevet hotel, og den centrale placering med direkte udsigt over søerne omkring Viborg fås ikke bedre i det område. Med dette køb er Danske Hoteller A/S nu oppe på 21 hoteller i Danmark.

 

Kontakt
Carsten Gørtz Petersen
Partner, MRICS
+45 28 19 66 71
carsten.goertzpetersen@colliers.com