– Galeria Tarnovia to doskonały punkt zakupów i spotkań dla okolicznych mieszkańców. Colliers doradza właścicielowi w doborze najemców tak, aby zapewnić klientom jeszcze bardziej zróżnicowaną ofertę. Wspólnie z właścicielem – TK Development - pracujemy również nad odświeżeniem wizerunku centrum i poprawą jego funkcjonalności, co z pewnością przyczyni się do wzrostu zainteresowania galerią nawet wśród klientów spoza całkowitego obszaru oddziaływania. – mówi Agnieszka Baczyńska, dyrektor w Dziale Powierzchni Handlowych, Colliers International.

Galeria Tarnovia to centrum handlowo – usługowe o powierzchni najmu ponad 16,000 mkw. w Tarnowie, oddane do użytku w 2009 roku. Galeria znajduje się w obrębie ulic: Krakowska, Braci Żmudów i Księdza Skorupki, przy drodze krajowej, gdzie natężenie ruchu sięga 36,500 aut dziennie. W obiekcie znajdują się między innymi takie marki, jak: Carrefour, H&M, New Yorker, Stradivarius, Carry, Deichmann, CCC, Ryłko, Douglas, RTV Euro AGD, 5-10-15, Vistula, Wólczanka, Rossmann, Orsay, Pepco czy Centro. Galeria dysponuje parkingiem podziemnym dla 440 pojazdów.