Błażej posiada wieloletnie doświadczenie w obsłudze inwestorów i pozyskiwaniu nowych inwestycji. Przez ostatnie 10 lat związany był z administracją publiczną Miasta Gdańska i Sopotu. Przed rozpoczęciem współpracy z Colliers Błażej pracował w Biurze Prezydenta Sopotu, gdzie odpowiadał za rozwój turystyki, promocję gospodarczą i pomoc inwestorom.

Błażej będzie doradzał klientom nie tylko z Gdańska, ale z całego regionu Trójmiasta. Będzie ściśle współpracował z Robertem Karniewskim, odpowiedzialnym za nadzór nad rynkiem biurowym w miastach regionalnych.

Wiedza o regionie trójmiejskim, jaką Błażej wnosi do naszej firmy stanowi ogromną wartość, bo to właśnie ona pozwala sprawnie poruszać się po rynku i precyzyjnie określać jego potrzeby. Wieloletnie doświadczenie Błażeja w pracy z inwestorami rozpoczynającymi swoją działalność w Polsce oraz znajomość procedur związanych z tym procesem stanowi doskonałą bazę do kompleksowej obsługi klientów Colliers.” – komentuje Robert Karniewski, Partner w Colliers International.