Peter Leyburn to wysokiej klasy specjalista z bogatym doświadczeniem w branży nieruchomości komercyjnych. Przed dołączeniem do Colliers pracował w CBRE na stanowisku starszego dyrektora Działu Powierzchni Biurowych i Reprezentacji Najemców na region EMEA. Przez ponad 20 lat zajmował kierownicze stanowiska wysokiego szczebla w firmach DTZ/Cushman i CB Richard Ellis. Peter świadczy usługi w zakresie doradztwa strategicznego i zarządzania majątkiem na rzecz właścicieli nieruchomości oraz funduszy inwestycyjnych. Brał również udział w wielu dużych projektach leasingowych i doradzał globalnym klientom korporacyjnym.

— Jako zaufany doradca i lider w świadczeniu usług na rzecz klientów korporacyjnych, działających w regionie EMEA, potrzebujemy najlepszych ekspertów. Peter niewątpliwie należy do tego grona. Jego bogate doświadczenie i planowanie strategiczne będą cennym nabytkiem dla naszego zespołu w tym regionie — stwierdził Chris McLernon, CEO na region EMEA. — Peter jest specjalistą w opracowywaniu wysokiej klasy rozwiązań dla klientów korporacyjnych, a zakres jego kompetencji obejmuje rozwój biznesu, planowanie strategiczne i zarządzanie kontaktem z klientami.

— Colliers słynie z doskonałej jakości obsługi. Cieszę się, że wraz z europejskim zespołem będę mógł dążyć do osiągnięcia jeszcze lepszych wyników i zapewnienia klientom najlepszych usług w branży — dodaje Peter Leyburn.

Peter Leyburn na stanowisku dyrektora ds. obsługi klienta w regionie EMEA