Jan Barbasiewicz awansował na stanowisko Dyrektora w Dziale Powierzchni Logistycznych i Przemysłowych Colliers International. Posiada 10 lat doświadczenia na polskim rynku powierzchni magazynowych i produkcyjnych. Doradzał wielu międzynarodowym i krajowym firmom w procesie uruchamiania centrów logistycznych oraz zakładów produkcyjnych na łączną powierzchnię ponad 800 tys. mkw., szczególnie w sektorze e-commerce, logistyki produkcji, branży elektronicznej i FMCG. Tylko w ostatnim roku brał udział w zamknięciu ponad 20 transakcji najmu na ponad 120 tys. mkw. łącznie.

Jan specjalizuje się w obsłudze klientów na terenie Polski Zachodniej, ze szczególnym uwzględnieniem rynków Poznania i Wrocławia.

Krzysztof Kienorow awansował na stanowisko Associate Director w Dziale Powierzchni Logistycznych i Przemysłowych Colliers International. W ostatnim roku brał udział w zamknięciu ponad 20 transakcji na ponad 70 tys. mkw. łącznie. W ostatnim czasie prowadził transakcje m.in. dla Eurocash, Johnson Electric czy DPD. W ciągu swojej kariery zawodowej doradzał firmom z następujących sektorów: motoryzacyjny, logistyka produkcji, farmaceutyczny, handlowy, branża kurierska.

Krzysztof specjalizuje się w obsłudze rynków Polski Południowej i Centralnej ze szczególnym uwzględnieniem Górnego Śląska, Krakowa i Warszawy.

Jan Barbasiewicz awansował na stanowisko Dyrektora.
Jan Barbasiewicz, Colliers International

Krzysztof Kienorow awansował na stanowisko Associate Director.
Krzysztof Kienorow, Colliers International