Międzynarodowa sieć salonów obuwniczych CENTRO zajmuje powierzchnię 385 m2. Sklep został otwarty 30 czerwca.

W najbliższym czasie w Galerii Słonecznej otworzy się również Pijalnia czekolady Mount Blanc, czy Villa Italia - salon z najwyższej klasy porcelaną stołową.

,,Kluczowi najemcy notują obroty powyżej założeń budżetowych i zainteresowani są powiększeniem swoich salonów. ” - komentuje Agnieszka Piekarska, Retail Associate w Colliers International Poland.

„Jesteśmy w trakcie finalizowania rozmów z kolejnymi znanymi i cieszącymi się uznaniem klientów markami.  Galeria Słoneczna jest flagowym centrum handlowym regionu.” – podsumowuje Piekarska.

O Galerii Słonecznej

Galeria Słoneczna jest flagowym centrum handlowym regionu ,mieści się w ścisłym centrum Radomia, przy ul. Chrobrego 1. Obiekt jest częścią Centrum Słonecznego, 10-hektarowego kompleksu rozrywkowo-mieszkalno-handlowego, który obejmuje również: Aquapark, klub fitness, kompleks saun, osiedle mieszkaniowe, sezonowe lodowisko oraz park - z placami zabaw dla dzieci, amfiteatrem mieszczącym 400 widzów i licznymi ścieżkami rowerowymi. W Galerii Słonecznej mieszczą się takie marki jak Multikino, H&M, C&A, Zara, TK Maxx, KappAhl, New Yorker, Pull & Bear, Bershka, Stradivarius, Massimo Dutti, Intersport, MarcPol, RTV Euro AGD, Pompo, Matras, Deichmann, CCC, Sephora, Douglas, Apart, Pandora, Pizza Hut, Burger King and KFC.

Galeria Słoneczna w liczbach

• Całkowita powierzchnia najmu: 42 000 m2
  • Ilość miejsc parkingowych: 1200
  • Zasięg: około 225 000 mieszkańców Radomia i mieszkańcy okolic - łącznie 650 000 osób