Iwona Cabaj-Wilkowska awansowała na stanowisko dyrektora w Dziale Zarządzania Nieruchomościami i jest odpowiedzialna za zarządzanie nieruchomościami magazynowymi oraz budowanie relacji z najemcami i klientami takimi, jak RREEF, NBGI, Immofinanz, Akron, Standardlife. Iwona posiada piętnastoletnie doświadczenie w zarządzaniu nieruchomościami magazynowymi, które zdobyła pracując w firmie TKG Polska Sp. z o.o. Jest absolwentką Uniwersytetu Warszawskiego na Wydziale Stosunków Międzynarodowych oraz studiów podyplomowych w Szkole Głównej Handlowej na kierunku Zarządzania Nieruchomościami. Jest członkiem prestiżowej organizacji Royal Institution of Chartered Surveyors.

Magdalena Filipczak awansowała na stanowisko starszego zarządcy nieruchomości w Colliers International. Jest odpowiedzialna za zarządzanie budynkiem Warsaw Financial Center w Warszawie. Magda pracuje w Colliers International od 2010 r. Na początku swojej współpracy z Colliers była odpowiedzialna za zarządzanie parkiem magazynowym spółki Europolis w Błoniu. Następnie zarządzała m.in. obiektami biurowymi spółek TRIUVA i AmRest w Warszawie. Przez ostatnie 1,5 roku Magda była odpowiedzialna za projekt biurowy Mokotów Nova należący do Tristan Capital Partners. Magda jest absolwentką studiów magistersko-inżynierskich na Politechnice Opolskiej na Wydziale Zarządzania i Inżynierii Produkcji oraz studiów podyplomowych w Szkole Głównej Handlowej na kierunku Zarządzania Nieruchomościami. Posiada tytuł LEED Green Associate.

Agnieszka Milczarek awansowała na stanowisko starszego zarządcy nieruchomości. Do tej pory zarządzała budynkami biurowymi Union Investment Real Estate GmbH, Catalina Group, TRIUVA, RREEF oraz Immofinanz. Na obecnym stanowisku jest odpowiedzialna za operacyjne zarządzanie nieruchomościami, przygotowanie i nadzór nad realizacją budżetów, kontrolowanie miesięcznych raportów finansowych dla właścicieli nieruchomości oraz zarządzanie umowami najmu. Agnieszka jest absolwentką Wydziału Zarządzania Uniwersytetu Warszawskiego oraz studiów podyplomowych na Wydziale Prawa i Administracji Uniwersytetu Warszawskiego na kierunku Zarządzania Nieruchomościami.

Sylwia Pytko-Burska objęła stanowisko starszego zarządcy nieruchomości. Do Colliers International dołączyła w 2013 roku i była odpowiedzialna za zarządzanie budynkami należącymi do Adgar Investments & Developments Ltd. Obecnie zarządza pięcioma budynkami należącymi do funduszu Allianz Real Estate. W przeszłości Sylwia była odpowiedzialna za zarządzanie sklepami sieci obuwniczej Centro w galeriach handlowych na terenie całej Polski. W latach 2002-2010 Sylwia pełniła funkcję dyrektor zarządzającej na Polskę międzynarodowej sieci Apartments Apart Ltd. Sylwia ukończyła studia magisterskie na Wydziale Zarządzania w Szkole Głównej Handlowej, nauki polityczne i studia podyplomowe Pre-MBA na Uniwersytecie Warszawskim oraz studia podyplomowe na Wydziale Zarządzania Nieruchomościami w Szkole Głównej Handlowej.

Martyna Maciejewska awansowała na stanowisko zarządcy nieruchomości. Aktualnie zarządza trzema budynkami biurowymi należącymi do funduszu TRIUVA. Wcześniej odpowiadała za zarządzanie budynkami biurowymi należącymi do SEB Investment GmbH. Do obowiązków Martyny należy budowanie relacji z najemcami i klientami, monitorowanie podwykonawców oraz umów najmu, nadzór nad dokumentacją budynku. Martyna ukończyła Wydział Lingwistyki Stosowanej i Filologii Wschodniosłowiańskich Uniwersytetu Warszawskiego oraz studia podyplomowe na kierunku Zarządzania Nieruchomościami na Wydziale Nauk Ekonomicznych SGGW.