PDM Outlet, marka powiązana z Piazza Di Moda oferuje kolekcje wyprzedażowe zaprojektowane i wykonane we Włoszech. Swoją ofertę kieruje do kobiet, mężczyzn oraz dzieci. Wśród marek znajdują się takie, które posiadają rozbudowaną sieć sprzedaży we Włoszech, jak również luksusowe, ręcznie wykonywane kolekcje dla największych projektantów modowych.

Butiki PDM Outlet zapewnią klientom centrów Factory ofertę ponad 50 włoskich marek, m.in.: Essensa, Tombolini, Seventy, Marina Yachting, Henry Cotons. Wagę zawartych transakcji podkreśla fakt, iż będą to pierwsze salony PDM Outlet w Krakowie i Warszawie. Łączna powierzchnia nowych salonów w obydwu lokalizacjach to ponad 1200 mkw.” - komentuje Karolina Jamróz, Associate Director w Dziale Powierzchni Handlowych, Colliers International, odpowiedzialna za transakcje.

Factory Annopol znajduje się w północno-wschodniej części Warszawy. Najemcami centrum są m.in.: Tommy Hilfiger, Reserved, Mohito, House, Cropp, Kazar, Salamander, Tom Tailor, CCC, , Smyk, Empik, Rossigniol, Quicksilver, Puma, Adidas. Factory Annopol jest drugim centrum wyprzedażowym firmy Neinver na warszawskim rynku.

Factory Kraków znajduje się w północno zachodniej części Krakowa. Najemcami centrum są m.in.: Mango, Solar, Simple, Tommy Hilfiger, Desigual, United Colors of Benetton, Reserved, Mohito, House, Cropp, Calzedonia, Kazar, Venezia, Ecco, Tom Tailor, Vistula oraz Massimo Dutti. Obiekt słynie także z bogatej oferty sektora sportowo - outdoorowego.

Factory jest pierwszym i jedynym centrum wyprzedażowym na rynku krakowskim.