Katarzyna Dorocińska objęła stanowisko dyrektora w Dziale Property Marketing. Jest odpowiedzialna za rozwijanie usług w obszarze marketingu dedykowanego obiektom biurowym, handlowym, magazynowym oraz innym nieruchomościom komercyjnym. Dział Property Marketing świadczy usługi dla firm współpracujących już z Colliers oraz dla klientów zewnętrznych, oferując m.in. pomoc w opracowywaniu broszur marketingowych, tworzeniu logo oraz wszelkich materiałów graficznych danego obiektu. Kasia jest pracownikiem Colliers w Polsce od roku. Do tej pory obejmowała stanowisko specjalisty w Dziale Property Marketing. Wcześniej zajmowała się marketingiem nieruchomości w oddziale Colliers w Londynie oraz w Moskwie.

Tomasz Zydorek awansował na stanowisko managera biura regionalnego w Katowicach. Tomek będzie rozwijał usługi Colliers na Górnym Śląsku. Przed dołączeniem do Działu Powierzchni Biurowych pracował w Dziale Powierzchni Handlowych na stanowisku Senior Associate. Jest pracownikiem Colliers od ponad sześciu lat. Katowice to szósty oddział Colliers w miastach regionalnych, po Wrocławiu, Krakowie, Poznaniu, Szczecinie i Trójmieście.

Radosław Ignasiak dołączył do zespołu Colliers jako starszy specjalista w Dziale Powierzchni Logistycznych i Przemysłowych. Jest odpowiedzialny za wyszukiwanie optymalnych lokalizacji dla inwestycji oraz koordynację procedur administracyjnych w zakresie zakupu gruntów. Posiada ponad 14 lat doświadczenia na rynku nieruchomości komercyjnych, w tym 9 lat w sektorze przemysłowym. Brał udział w transakcjach przemysłowych w całej Polsce na łączną liczbę 350 ha, zarówno w transakcjach deweloperskich (22 centra logistyczne) jak i inwestycjach end-user. Radek jest absolwentem Wydziału Prawa i Administracji na Uniwersytecie Mikołaja Kopernika w Toruniu.