Paweł Skałba objął stanowisko Partner | Dyrektor Działu Wynajmu Powierzchni Biurowych, i będzie odpowiedzialny za strategię, koordynację i współpracę zespołów Reprezentacji Najemcy i Wynajmującego. Paweł Skałba dołączył do Colliers International w 2000 roku jako specjalista ds. powierzchni biurowych. Od początku specjalizował się w reprezentacji Najemców i szybko stał się ekspertem w dziedzinie warszawskiego rynku biurowego. W 2004 roku został awansowany na stanowisko Dyrektora, a w 2007 mianowany na Partnera.

Robert Karniewski objął stanowisko Partner | Dyrektor Rynków Regionalnych, i będzie odpowiedzialny za rozwój biur regionalnych w Polsce oraz współpracę z klientami w Warszawie. Robert Karniewski rozpoczął pracę w Colliers International w 1998, specjalizując się w reprezentacji Najemców. W 2007 został mianowany na Partnera Colliers International w Polsce. Od 2008 roku specjalizuje się również we współpracy z klientami korporacyjnymi.

„Dział Powierzchni Biurowych Colliers dynamicznie się rozwija. Sukcesywnie rozszerzamy sieć klientów w kolejnych miastach regionalnych, a jest to dopiero początek naszej ekspansji na lokalnych rynkach. Colliers posiada swoje biura nie tylko w Warszawie, Krakowie i Wrocławiu, ale także w Poznaniu i Szczecinie. Jestem pewna, że nowe wyzwania stojące przed naszymi ekspertami zaowocują kolejnymi ciekawymi transakcjami na rynku biurowym.” – komentuje Monika Rajska-Wolińska, Partner Zarządzający Colliers International w Polsce