Uroczyste otwarcie nowego biura Philips Lighting miało miejsce 27 marca. Gościem  specjalnym wydarzenia byli przedstawiciele władz miasta Łodzi.

— Wybraliśmy nową przestrzeń biurową z myślą o komforcie naszych pracowników. Symetris Business Park jest położony w dogodnej lokalizacji, łatwo dostępny i bardzo nowoczesny. To ekscytujące środowisko pracy, oferujące także strefy relaksu, spełnia nasze standardy w zakresie lokalizacji, komfortu i wszystkiego, co składa się na doskonałe miejsce biurowe. Wierzymy, że wszystkim będzie się tu dobrze pracowało — powiedział Lion Paauwe, Dyrektor Centrum Usług Finansowych w Łodzi.

— Cieszę się, że Colliers mógł wspierać Philips Lighting w rozwoju w Łodzi, bo to już druga transakcja najmu firmy w mieście w ostatnich 2 latach. Wspólnie z naszym klientem wybraliśmy budynek Symetris wybudowany przez Echo Investment i należący obecnie do EPP, cechujący się bardzo dobrą lokalizacją, funkcjonalnością i jakością — podkreślił Marcin Włodarczyk, Dyrektor Regionalny Colliers International w Łodzi.