Barbara Pryszcz jest specjalistą z ponad 16-letnim doświadczeniem w zarządzaniu i rozwijaniu firm z branży nieruchomości handlowych i biurowych. Doświadczenie zawodowe zdobyła pracując na stanowisku dyrektora departamentu najmu oraz dyrektora ds. zarządzania nieruchomościami. Od 2010 r. Barbara pełniła funkcję dyrektora operacyjnego APREM sp. z o.o. oraz Członka Zarządu Atrium Poland Real Estate Management sp. z o.o., gdzie kierowała pracą kilkudziesięcioosobowego zespołu odpowiedzialnego za najem, zarządzanie nieruchomościami, windykację, obsługę techniczną budynków oraz marketing. Barbara jest absolwentką Akademii Ekonomicznej w Katowicach na Wydziale Ekonomii oraz studiów podyplomowych w zakresie wyceny nieruchomości, zarządzania nieruchomościami i pośrednictwa w obrocie nieruchomościami.

– Barbara posiada bogate doświadczenie zawodowe, które wyniosła z wieloletniej pracy w branży nieruchomości komercyjnych. Związana z macierzystym rejonem Górnego Śląska, posiada rozległą wiedzę na temat tego regionu. Jesteśmy przekonani, że wiedza i doświadczenie Barbary przyczynią się do dalszego wzmocnienia zespołu ekspertów reprezentujących biura Colliers International w miastach regionalnych – mówi Robert Karniewski, partner i dyrektor rynków regionalnych w Colliers International.