Paulina Zygadło dołączyła do firmy w styczniu tego roku obejmując stanowisko Specjalisty w Dziale Powierzchni Biurowych | Reprezentacja Właściciela. Zajmie się pełną obsługą transakcji najmu powierzchni biurowych oraz pozyskiwaniem klientów. Paulina jest absolwentką Wydziału Marketingu i Zarządzania na Uniwersytecie w Zielonej Górze.

Maciej Łyszczyński dołączył do Colliers International pod koniec 2014 roku. Objął stanowisko Specjalisty w Dziale Powierzchni Biurowych | Reprezentacja Właściciela. Maciej jest odpowiedzialny za współtworzenie strategii najmu powierzchni biurowych, aktywne poszukiwanie najemców oraz negocjacje umów najmu. Przez ostatnie 7 lat pracował w międzynarodowych firmach z branży zarządzania zasobami ludzkimi, gdzie zajmował się obsługą sektora nieruchomości komercyjnych. Maciej jest absolwentem Wydziału Prawa i Administracji Uniwersytetu Łódzkiego.

Roman Stawarek objął stanowisko Specjalisty w Dziale Doradztwa Budowlanego | Zarządzania Projektami. Jest odpowiedzialny za kierowanie projektami inwestycyjnymi z uwzględnieniem strony technicznej, formalnej oraz kosztowej. Roman posiada 18-letnie doświadczenie w obszarze nieruchomości komercyjnych. Był odpowiedzialny za realizację wysokobudżetowych projektów budowlanych dla klientów takich, jak: Bank Millennium, Shell Polska, Artelia, DIL Polska Baumanagement. Roman jest absolwentem Wydziału Budownictwa Politechniki Warszawskiej oraz Studiów Podyplomowych z zakresu Zarządzania Nieruchomościami.