Przedłużenie umowy przez Saturn to dowód na niesłabnącą atrakcyjność obiektu. W ostatnim czasie park handlowy zmienił swoją nazwę i logo. Zyskał też nową fasadę i zmodernizowany parking. By sprostać oczekiwaniom klientów Credit Suisse Asset Management zaplanował budowę placu zabaw oraz przestrzeni ekspozycyjnej, przeznaczonej na różnego rodzaju imprezy takie, jak sezonowe jarmarki czy pikniki rodzinne. Niebawem oferta parku handlowego zostanie poszerzona o nowe marki z branży modowej i sportowej. O szczegółach poinformujemy wkrótce – mówi Iwona Wieczorek, Specjalista w Dziale Powierzchni Handlowych, Colliers International.

Park handlowy Zielony Targówek funkcjonuje na warszawskim rynku od ponad 7 lat. Położony jest w północno-wschodniej części Warszawy, w sąsiedztwie Trasy Toruńskiej, umożliwiającej dogodny dojazd do obiektu. Oferuje ponad 24 000 mkw. powierzchni najmu oraz 740 miejsc parkingowych. Wśród najemców Zielonego Targówka znajdują się: Black Red White, Jysk, Komfort, Kakadu, Abra, Biedronka, Norauto, Shell oraz klub fitness CityFit.