Te-amo to sklep z galanterią skórzaną. Na powierzchni 48 mkw. będzie oferował klientom wyroby znanych marek takich, jak: Valentini, Puccini, Gawor & Bergel, Insignum, El Forrest, Samsonite, Hast, Mato Grosso, March, Reta Styl, Janskór.

Z kolei firma Eliseo przedłużyła umowę najmu oraz powiększyła zajmowaną powierzchnię do 80 mkw. Eliseo jest polską firmą, oferującą bogaty wybór obuwia damskiego i męskiego. W branży obuwniczej działa od 1994 roku.

– Zawarte umowy są wynikiem nowo obranej i konsekwentnie realizowanej strategii najmu. Pragniemy zapewnić klientom centrum handlowego atrakcyjną i zróżnicowaną ofertę zakupową branży modowej – mówi Agnieszka Baczyńska, Dyrektor w Dziale Powierzchni Handlowych, Colliers International.

Galeria Tarnovia to centrum handlowo – usługowe o powierzchni najmu ponad 16 000 mkw., oddane do użytku w 2009 roku. Galeria znajduje się w obrębie ulic: Krakowska, Braci Żmudów i Księdza Skorupki, przy drodze krajowej o natężeniu ruchu sięgającym 36 500 aut dziennie. W obiekcie znajdują się między innymi takie marki, jak: Carrefour, H&M, New Yorker, Stradivarius, Carry, Deichmann, CCC, Ryłko, Douglas, RTV Euro AGD, 5-10-15, Rossmann, Orsay, Pepco czy Centro. Galeria dysponuje parkingiem podziemnym dla 440 pojazdów. Deweloperem i inwestorem galerii jest TK Development.