Agnieszka Piekarska awansowała na stanowisko dyrektora w Dziale Powierzchni Handlowych Colliers International. Agnieszka pracuje w Colliers od ponad pięciu lat. Wcześniej w Dziale Powierzchni Handlowych pełniła funkcję starszego specjalisty. Agnieszka odpowiada za komercjalizację centrów handlowych. Zajmuje się doradztwem, rozwojem i negocjacjami przy zawieraniu umów najmu. Posiada doświadczenie w reprezentowaniu interesów najemców i właścicieli centrów. Obecnie specjalizuje się w procesie rekomercjalizacji już istniejących obiektów.

Anna Radecka awansowała na stanowisko dyrektora w Dziale Powierzchni Handlowych Colliers International. Jest pracownikiem firmy od ponad 3,5 roku. Wcześniej piastowała stanowisko starszego specjalisty w Dziale Powierzchni Handlowych. Anna pracuje w sektorze nieruchomości handlowych od 2006 roku. Jest absolwentem Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie, wydział Ekonomii Międzynarodowej. Anna ukończyła także kierunek Real Estate Investment and Management na Sheffield Hallam University. Jest członkiem RICS.

Mariusz Kanabrocki objął stanowisko dyrektora Działu Facility Management. Mariusz będzie blisko współpracował z Działem Zarządzania Nieruchomościami i rozwijał oferowane przez Colliers usługi w obszarze FM. Mariusz pracuje w Colliers od marca 2011 roku. Do tej pory zajmował stanowisko Kierownika Technicznego ds. Jakości w Dziale Zarządzania Nieruchomościami.

Katarzyna Michnikowska dołączyła do zespołu Colliers International jako starszy analityk w dziale Doradztwa i Badań Rynku. Katarzyna specjalizuje się w badaniach i analizach rynku handlowego. Posiada osiemnastoletnie doświadczenie na rynku nieruchomości komercyjnych w Polsce. Karierę zawodową rozpoczęła w Polskiej Federacji Rzeczoznawców Majątkowych, gdzie miała okazję uczestniczyć w tworzeniu regulacji prawnych i działaniach edukacyjnych związanych z tworzeniem zawodów rzeczoznawcy majątkowego, pośrednika w obrocie nieruchomościami i zarządcy nieruchomości. Doradzała między innymi przy projektach takich, jak: Stary Browar w Poznaniu i Galeria Katowicka w Katowicach.