Paweł Nosal awansował na stanowisko dyrektora w dziale Powierzchni Logistycznych i Przemysłowych. Paweł związany jest z Colliers od ponad 6 lat. Do tej pory obejmował stanowisko senior associate w Dziale Powierzchni Logistycznych i Przemysłowych. Dołączył do Colliers w 2008 roku, obejmując stanowisko starszego doradcy. Reprezentuje klientów korporacyjnych w transakcjach najmu oraz sprzedaży powierzchni magazynowych i przemysłowych.

Małgorzata Michalczyk awansowała na stanowisko dyrektora administracji. W Colliers International pracuje od 6 lat (dołączyła do firmy w 2008 roku). Przed nominacją piastowała stanowisko menedżera administracji. Wcześniej zdobywała doświadczenie menedżerskie w firmach konsultingowych i z sektora finansowego. Małgorzata Michalczyk specjalizuje się w optymalizacji kosztowej i procesowej, zarządzaniu zespołem, optymalizacji działań IT. Na co dzień zarządza szeroko pojętą administracją firmy oraz prowadzi projekty rozwojowe.

Agata Błaszkiewicz awansowała na stanowisko dyrektora działu HR. Agata jest pracownikiem Colliers od 6,5 roku. Pracę w firmie  rozpoczęła w czerwcu 2007 roku na stanowisku menedżera działu HR. Odpowiada za politykę kadrową firmy, w tym m.in.: rekrutację i selekcję, szkolenia i rozwój pracowników, zarządzanie wynikami i inne zagadnienia w obszarze zarządzania zasobami ludzkimi. Agata ukończyła Szkołę Główną Handlową w Warszawie, kierunek Zarządzanie i Marketing, specjalizacja Zarządzanie Zasobami Ludzkimi.

Agnieszka Winkler awansowała na stanowisko starszy specjalista w dziale Doradztwa i Rozwoju Projektów Inwestycyjnych (DAS). Do głównych zadań Agnieszki będzie należało opracowywanie analiz i raportów doradczych dotyczących nieruchomości handlowych, preferencji klientów i rozwoju sieci handlowych. Agnieszka pracuje w Colliers International od 2011 roku. Na początku zajmowała się sektorem nieruchomości komercyjnych w dziale Doradztwa i Badań Rynku. Jest absolwentką Zarządzania ze specjalnością Rynek Nieruchomości Szkoły Głównej Handlowej w Warszawie. Ukończyła także studia podyplomowe z zakresu rewitalizacji w Górnośląskiej Wyższej Szkole Handlowej w Katowicach.