Marka QUIOSQUE powstała w 1991 roku. Obecnie sieć liczy 105 salonów. QUIOSQUE oferuje kolekcje wyłącznie dla kobiet.

Salon QUIOSQUE w Outlet Factory Warszawa Annopol uzupełni szeroką ofertę centrum o unikatowe kolekcje mody damskiej oraz wzmocni sektor modowy, cieszący się dużą popularnością wśród klientów. Warto dodać, że będzie to trzeci sklep QUIOSQUE otwarty w obiektach Outlets Factory, należących do firmy Neinver. Pozostałe dwa salony znajdują się w Outlet Factory Ursus oraz w Outlet Factory Kraków.” – informuje Katarzyna Cetnarska, Senior Associate w Dziale Powierzchni Handlowych, Colliers International.

Outlet Factory Annopol znajduje się w północno-wschodniej części Warszawy. Dzięki lokalizacji przy jednej z głównych arterii komunikacyjnych - Trasie Toruńskiej - dojazd do obiektu z centrum miasta zajmuje kilkanaście minut. Najemcami centrum są m.in.: Tommy Hilfiger, Reserved, Mohito, House, Cropp, Kazar, Salamander, Tom Tailor oraz liczne sklepy z odzieżą sportową.

Outlet Factory Annopol jest drugim centrum wyprzedażowym firmy Neinver na warszawskim rynku.