Dział Powierzchni Logistycznych i Przemysłowych Colliers reprezentował firmę Logwin Air+Ocean, oferującą zintegrowane usługi logistyczne na całym świecie, w wynajmie powierzchni w parku logistycznym Diamond Park Piaseczno. Transakcja była renegocjacją dotychczasowej umowy najmu.

Jesteśmy niezwykle zadowoleni ze współpracy z tak prestiżowym klientem jak Logwin Air+Ocean. Firma początkowo rozważała inną lokalizację, ale ze względu na bardzo korzystne warunki, jakie udało się nam wynegocjować, klient zdecydował się ponownie na park w Piasecznie.” – komentuje Małgorzata Zbróg, Senior Associate w dziale powierzchni logistycznych i przemysłowych, Colliers International

Jesteśmy bardzo zadowoleni ze współpracy z firmą Colliers, dzięki doświadczeniu jej pracowników udało nam się uzyskać bardzo dobre warunki najmu.” - komentuje Piotr Sprzęczka, Dyrektor Zarządzający, Logwin Air+Ocean Poland.

Naszym zadaniem jest poszukiwanie najbardziej optymalnych rozwiązań, dopasowanych do indywidualnych potrzeb naszych klientów. Obecnie firmy z dużą ostrożnością podchodzą do wyboru swojej siedziby, a korzystna cena najmu jest kluczowym kryterium. Doskonale to rozumiemy i staramy się prezentować szerokie spektrum rozwiązań.” - dodaje Paweł Nosal, Senior Associate, Dział Powierzchni Logistycznych i Przemysłowych, Colliers International.

Diamond Business Park Piaseczno to nowoczesny park biznesowo-technologiczno-logistyczny z budynkami biurowymi, który oferuje wynajem wysokiej jakości powierzchni biurowych i magazynowych. Park jest położony zaledwie 15 km od centrum Warszawy oraz 7 km od lotniska Okęcie. Obiekt zapewnia też dogodny dojazd do tras szybkiego ruchu (Kraków i Katowice) oraz planowanej autostrady A2 (południowa autostradowa obwodnica Warszawy S2), drogi ekspresowej S7 i obwodnicy Warszawy.

Panoramiczne zdjęcia Diamond Park Piaseczno są dostępne po kliknięciu TUTAJ